Vart är Caballions tid?

Ja. Idag säger min rubrik nog det mesta. Hur kan man bjuda in en häst till världens största sprinterlopp när han egentligen ska in på Valla en vanliga onsdagskväll och kvala?

Hästen får förmodligen mjölksyra eftersom dom inte hittar några fel på honom och han hoppar till slut. Då kunde vi lika gärna fått en inbjudan med Digital Sharpness som säkert också kan springa 1.10 i tusen meter. För det är ungefär så roligt det känns.

Hur kan Svensk Travsport helt plötsligt ändra reglementet för att få med Caballion i Elitloppet? Hästen har en giltig tid i raden, en seger på Eskilstuna där han inte travade speciellt bra. Starten i Frankrike där det blev ingen tid räknas tydligen helt plötsligt. Det står heller ingen anmärkning i resultatlistan att hästen måste kvala för ogiltiga prestationer. En sådan häst platsar inte i Elitloppet. Det ska vara lika för alla.

- TravBruttan


Kommentarer
Postat av: sara

Där håller jag verkligen med dig emma! <3

2012-05-20 @ 18:21:48
URL: http://nattstad.se/meandoll
Postat av: Mallan

Jag är nästan säker på att it-loppet räknas som ett godkänt lopp, då det inte är "hästens" fel att det inte blev någon tid den gången. Utan strul med tekniken... I och med detta har hästen två godkända lopp under de fem senaste starterna...

2012-05-23 @ 13:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback