Chirren är populär

Idag jobbade jag undan hos mig och åkte ut till Enköping efter lunch. Körde en fin 2-årsmärr och hjälpte till att göra i ordning hästar. Åkte ut barbacka på Ira och skrittade en tur. Hon var helnöjd!
Hade tre fortkörningar hemma på morgonen. Dom två Magyare Turgot-märrarna jag har var kanonfina. Fully Extended och ett år yngre Tail Clearence. Luktar start för henne också snart.. Den har jag fått ordning på!




Sharpiii

 
Digital Sharpness. Förmodligen en av dom hästarna som betytt mest för mig. Tror hon har betytt mycket för alla runt omkring henne. Hon kom till oss som unghäst och har bott kvar sedan dess. Idag är hon sju år och igår la hon officiellt tävlingsskorna på hyllan. 
 
Hon gjorde fem starter som 2-åring och sedan dess har hon hållit igång. Utan en enda större skada. En märr som inte vann ihälj sig men som alltid gjorde sitt. Många minnen har man fått med den här hästen. Segrarna som tog såklart. Men kanske framför allt dom gånger jag körde henne själv i början av 2013. En fantastisk snäll, men väldigt vass häst. Det är svårt att beskriva vad hon gjort för oss tror jag. Hon har liksom alltid stått där i en box och nu gör hon inte det längre. Lite jobbigt, men så funkar det. 
Hennes första partner blir självklart Scarlet Knight. Det kunde nog vem som helst lista ut. Tack Sharpness. Tack underbara Sharpi. Du är helt jävla underbar och jag är så glad att få vara en del av dig och din karriär. Du kommer bli en fantastisk mamma ♥
 
Digital Sharpness
2006
e. Super Photo Kosmos - u. Honey Laser
Livs: 86 4-6-8
486600 kr
12,5ak
 
 

Tillbaka i hetluften

Det var länge sedan jag loggade in på bloggen. Jag var flitig här förut! Jag tycker väldigt mycket om att skriva, saknar det otroligt mycket från skoltiden. Jag känner att jag som hästskötare behöver använda min hjärna på något annat sätt ibland. Även fast jag nu kanske bara kommer blogga allmänt om livet. 
 
Jag jobbar fortfarande kvar hos familjen Melander. Jag trivs ohyggligt bra och skulle nog inte kunna se mig själv jobba åt någon annan familj faktiskt. Vi har otroligt kul på jobbet. Jag hoppas och tror att alla i teamet känner likadant. Jag håller till på Tarzans bror Mickes gård. Jag känner fortfarande att jag är en del av Stall TZ eftersom att större delen av mina passhästar står på Stefans träningslista.
 
För närvarande har jag åtta fina individer som jag jobbar med. Konvalecenter kommer och går, men dom som består är:
Trytoholdmeback
Pegasus Photo
Infrared
Fully Extended 
Tail Clearence
S.J.'s Photocopy
 
Alla hästarna är på gång och det är framför allt roligt att ha två fina 3-åringar. Trytoholdmeback debuterar på Sundbyholm nästa vecka. Tror dom flesta vet hur det brukar se ut när Tarzans hästar går sina första lopp... Men jag tycker att han är en otroligt fin häst. Han joggade 20,7 i kvalet men mig i vagnen. Borde kunna gå en låg 15-tid med en riktig kusk i jollen på tisdag... Dessutom ska jag montékvala Ira Chiara. Provrida henne imorgon så vi se hur det slutar.
 

Trytoholdmeback kvalade i april. Fotograf: Martin Langels/ALN