luften gick ur oss

Okej. Vart ska man börja egentligen? Vår absolut roligaste travhelg är nu offificellt över och denna måndag är väl egentligen rätt hemsk? Man går runt i någon form av zombietrans hela dagen och vill bara hem.
I fredags hade vi Infrared till start på Valla, men det blev en galopp när det bara var ett hlvt varv kvar till mål. Kuskbyte? Kvällen spenderades på Infra City och auktionen. Varenda år åker vi dit, går 53 varv runt ringen och käkar middag. Alltid lika tråkigt, alltid lika självklart. Varje år så hoppas man också att Stefan inte tar med sig stora plånboken. Vi får väl se hur många han köpte iår...

Lördagen började med ponnylopp, andelsförsäljning (tråååkigt) och tre starthästar som gick kanon. Efter Harpers så gasade vi hem, gjorde oss i ordning och drog in till stan och Elitloppsfesten12. En stor eloge till Hockeyligan och Lärlingföreningen som varje år anordnar en grym fest. Jag hade jävligt roligt och det blev inte många timmars sömn fram till den heliga söndagen.


Stora förväntningar med två hästar ut i Elitloppsförsöken och ingen av dom gick vidare. Man går liksom och trissar upp sig redan veckor innan den här dagen, men när ingenting gick som det skulle så gick luften ur oss. Magin försvann på två röda och dagen var förstörd. Jag måste också säga att det inte riktigt var det där rätta trycket i år på huvudstadsovalen. Besviken är nog det rätta ordet för denna söndag. Tyvärr.

Imorgon tar vi nya tag på Gävletravet! Uppsittning i montéloppet och i lopp åtta ska Digital Sharpness ut. Let's go!

- TravBruttan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback